OPEN MAANDAG: 10u - 12u / 13u30 - 17u DINSDAG - WOENSDAG: 10u - 12u / 13u30 - 18u VRIJDAG: 9u - 12u / 14u - 18u
EN ZATERDAG: 9u30 - 17u

Paskamerservice

Jouw wensen bepalen het gepaste model

Bij Iris Lingerie zorgen we eerste voor een volledige opmeting, zo achterhalen wij de correcte maat voor jouw lingerie. We vertellen je ook graag waarom een bepaalde maat net goed of net niet goed voor je is. Deze opmeting volgen we volledig volgens de kunst van de Van de Velde lingeriestyling en opleiding.

Heb je een bepaalde gelegenheid of een bepaalde wens die je wil bereiken met je nieuwe bh? Met onze paskamerservice bepalen we samen de snitkeuze die hiermee best overeekomt. Ook met slips werken we naar een bepaald doel: wil je liever figuurcorrigerend ondergoed (shapewear) of wil je net je vrouwelijke vormen benadrukken?

Bij Iris Lingerie kun je kiezen uit talrijke basics, sportieve lingerie, sexy lingerie of corrigerend ondergoed. Voor elke gelegenheid zorgen wij voor de passende bh. Kortom, in Hamme vind je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan lingerie, ondergoed, slaapkledij en badmode.

Passen in alle rust en comfort

Iris Lingerie voorziet ruime en comfortabele paskamers die baden in een intieme en vertrouwelijke sfeer. Terwijl jij je lingerie past, wacht Iris in een gemoedelijke, huiselijke sfeer zodat je rustig op eigen tempo kan passen.

De juiste bh is hét streefdoel voor een goed gevoel

Vrouwen geven zichzelf in een paskamer letterlijk en figuurlijk helemaal bloot, wat op zich zeer bijzonder is en dat verdient natuurlijk de juiste paskamerservice. We bezorgen je dan ook de nodige aandacht en privacy om te kunnen passen met een goed gevoel. Heb je een vraag of zit iets niet lekker? Iris en Evy luisteren graag en zijn heel discreet.

Een bh moet doen wat het belooft: de boezem mooi en vooral juist ondersteunen. De juiste bh doet je vaak slanker en zelfzekerder voelen, de juiste bh doet je vrouwelijker en verleidelijker voelen. We winden er geen doekjes om bij Iris Lingerie: dé juiste bh is uitermate belangrijk voor jou en voor ons het streefdoel voor jouw goed gevoel.

Alles kan je passen

Niet alleen je bh of slipje moet goed zitten, wij willen ook dat jouw nachtkleding of boxershort prima aanvoelt. Aarzel dus niet om alles eens te passen! Ook onze heren en kinderen bieden wij dezelfde paskamerservice aan met plezier. Bij ons draait het vooral om het resultaat: je goed voelen!

Kom onze collecties passen in alle rust

Wil jij je ook goed voelen dankzij jouw lingerie?

Ervaar de paskamerservice bij Iris Lingerie in Hamme