OPEN MAANDAG: 10u - 12u / 13u30 - 17u DINSDAG - WOENSDAG: 10u - 12u / 13u30 - 18u VRIJDAG: 9u - 12u / 14u - 18u
EN ZATERDAG: 9u30 - 17u

Iris Lingerie in Hamme

Persoonlijke styling én serene service

Bij Iris Lingerie in Hamme krijg je professioneel advies, zodat je met de juiste lingerie, het perfect aansluitende of corrigerende ondergoed en vaak vol zelfvertrouwen de paskamer buiten stapt. Iris helpt je naar de juiste bh voor jouw lichaam en sluit hierin geen compromissen.

Jouw garantie: de lingeriestyling award van Van de Velde, dé lingerieproducent van Marie Jo, Prima Donna, Twist, Marie Jo L'Aventure en meer toonaangevende merken. Deze prestigieuze award bekroont lingeriespeciaalzaken die de beste Lingeriestyling aanbieden en die de beste Mystery Shopping score ontvangen. Ben jij op zoek naar een lingeriesetje dat zowel qua maat als snit bij je past? Dankzij deze award weet jij zeker dat Iris alleen die bh zullen voorstellen die de juiste ondersteuning biedt voor jouw lichaam.

Voor elke gelegenheid de juiste bh én het juiste gevoel

Bij Iris Lingerie in Hamme willen we dat jouw lingeriesetje perfect past. Wij besteden de nodige aandacht aan jouw stijl, figuur en budget. Bij Iris Lingerie ervaar je paskamerservice in de zuiverste betekenis van het woord. Ons streefdoel: elke klant een goed gevoel geven met mooie lingerie, nachtkleding of badmode.

Ben je vermagerd, ga je trouwen of ben je zwanger? Wij zorgen bij elke gelegenheid voor een sluitende bh. Aarzel dus niet om eens langs te komen! Wij geven je graag de nodige uitleg, leuke tips en bezorgen je persoonlijk advies in onze winkel.

Ook voor heren en kinderen

Naast het soigneren van onze dames, besteden we ook veel aandacht aan het selecteren van het juiste ondergoed en toffe nachtkleding voor heren en voor kinderen. Ontdek onze collecties in de winkel en snuister doorheen de leuke kleuren, degelijke basics en perfecte outfits.

Kom langs in onze winkel

Op zoek naar het perfecte lingeriesetje?

Kom naar Iris Lingerie in Hamme en ontdek de nieuwste collecties van Marie Jo, Prima Donna, Lise Charmel, Chantelle en vele andere in onze winkel.

Lingerie kopen? Doe je bij Iris Lingerie Hamme